Reiki-energiahoito

Sana Reiki tulee japaninkielestä. ”Rei” tarkoittaa henkeä, mieltä, rakkautta ja ”Ki” elämänenergiaa. Reiki on universaalinen aalto: se auttaa kaikkea, missä on elämää, oli sitten kysymyksessä kasvit, linnut, eläimet, lapset tai vanhukset, rikkaat tai köyhät.

Reiki-energiahoito

Reiki on turvallinen hoitomenetelmä, joka poikkeaa perinteisestä hieronnasta. Reiki-hoitaja luottaa hoidon aikana käsiinsä ja kuuntelee niitä. Hoidettavan sairaudet ja kivut tuntuvat Reiki-hoitajan sormissa ja kämmenissä erilaisina lämmöntuntemuksina, pistelynä tai värähtelyinä kipeässä kohdassa.

Hoidettavan ei tarvitse riisuutua, mutta on hyvä löysätä kiristäviä vaatteita. Hoito aloitetaan pään alueelta, silmistä, poskionteloista, limaa erittävistä rauhasista. Sitten käydään läpi korvat, kurkku, kilpirauhanen, kateenkorvan kohta, solar plexus, vatsa, sappirakko, maksa, haima, ohutsuolen alue, munasarjat, virtsarako, rintakehä sekä pallea.

Reiki säättää kehon toiminnot normaaleiksi: ruoansulatusnesteiden kulku normalisoituu, hermoratojen tukkeumat antavat periksi, kiinnikkeet irtoavat, kehoon kasautuneet myrkyt poistuvat huokosten kautta.

Paras teho saavutetaan kolmena perttäisenä päivänä samaan kellon aikaan tehdyssä hoidossa.